Transformers 3: Dark of the Moon 2011, Michael Bay

Continuarea vine cu o grămadă de efecte speciale, menite să lase omul cu gura căscată. Depinde de copilul din tine pentru că mă uitam la cei din sala de cinema: majoritatea erau cu vârste între 11 și 18 ani. Dacă vizionezi varianta 3D, cu atât mai mult acțiunea iese din ecran și te prinde-n joc. Un film făcut ca la carte, plin de dinamism și adrenalină. Cam astea-i sunt meritele: este menit să încânte ochiul, nu trebuie disecat prea tare ca intrigă/poveste. Roboții trebuie să se bată și motive se găsesc! Cam pe același principiu a fost aleasă și actrița din rolul principal, Rosie Huntington-Whiteley, frumoasa de la Victoria’s Secret. Din punct de vedere actoricesc, ținînd cont că e primul ei rol, se află cam la același nivel cu Megan Fox. Simpla lor prezență este acting iar replicile sunt undeva pe plan secund. Bineînțeles că este amuzant sau ca nuca-n perete: fata aleargă pe cele mai înalte tocuri, aranjată ca și cum ar trebui să defileze pe podium iar în jurul ei prăpăd: cad clădiri, roboții se împușcă, Sam țipă disperat. Michael Bay este regizorul care oferă spectatorului ceea ce el vrea să vadă, așa cum există oameni care spun ceea ce vrei să auzi. E pe val și cum la Hollywood succesul se măsoară în funcție de încasări, ne așteptăm la mai multe din partea lui. Dar nu cu partea a 4-a pentru că ar dilua prea tare roboții!

Nota mea: 7.50

Advertisements

5 thoughts on “Transformers 3: Dark of the Moon 2011, Michael Bay

 1. Barbosu Eugen July 2011 at 15 Reply

  blonda din poza pare cam stoarsa…

 2. AnaAyana July 2011 at 13 Reply

  Pai zice ca nu e usor.

 3. Barbosu Eugen July 2011 at 18 Reply

  cred ca mai bine alegeau o Jessica Biel, pe care o vad cumva in aceeasi categorie a “originalei”: sexi plus talent in actorie, ok poate ma si prapadesc putin dupa jerseurile grav impinse in afara pe timp de ploaie (Texas Chainsaw Massacre anyone) ale frumoasei, insa
  pe blonda noua desi nu ma indoiesc de calitatile ei actoricesti, o gasesc in situatia nefericita in care s-a trezit -inlocuitoare -ca un compromis intre talent si frumusete, si asta poate fi foarte primejdios in the long run pt cariera ei de film -mai bine fara decat un rol in care lumea te gaseste, -si risca sa ramana asa in amintirea posteritatii -hm, … “calduta”

  afirmatia lui armond white vizavi de prezenta ei aici are darul sa imi confirme inca odata…, in fine, la un atare film nesemnificativ, nesemnificativ 🙂

 4. Ana Ayana July 2011 at 15 Reply

  Sau rămâneau constanți cu Megan Fox dar am înțeles că bruneta l-a enervat pe regizor, astfel zburând din Transformers. Dar ei știu mai bine ce și cum s-a împărțit, cui nu i-a ajuns, de ce n-a mai vrut, etc. Afaceri în lumea filmului.

 5. Barbosu Eugen December 2011 at 17 Reply

  “depinde de copilul din tine”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: