The Living Matrix 2009, Greg Becker

Un documentar ce adună noi descoperiri din medicina alternativă privind vindecarea bolilor. Oameni de știință, psihologi, bioenergeticieni, biologi, practicieni holistici și academicieni vorbesc despre energie și câmpurile informaționale, despre inimă ca un organ mult mai important decât se credea până acum, despre memorie ca o sursă externă. Să fie totul posibil prin controlul minții? Cert e că medicina tradițională nu este completă iar atâta timp cât există cazuri de boli cronice și vindecări miraculoase, merită aprofundate aceste căi. Documentarul dărâmă concepția că organismul uman este o mașinărie și atât.

Considerăm știința ca pe un fel de adevăr absolut și ca pe o poveste ce a fost deja scrisă dar realitatea este că știința este o poveste spusă în salturi și fiecare capitol nou adesea cizelează sau chiar schimbă complet ce se știa până atunci.

Inima are propriul său sistem nervos intrinsec care poate detecta, simți, memora și procesa informație în mod independent de creier. Noi ne gândim doar la sistemul de receptare a informației că ar fi în întregime doar în creier dar descoperim acum informații care sunt receptate mai întâi de inimă și apoi sunt transmise creierului.

Nota mea: 9

Advertisements

Tagged:

One thought on “The Living Matrix 2009, Greg Becker

  1. […] văzut recent un documentar ce tratează omul dintr-un unghi total diferit. Nu se vorbește despre Dumnezeu dar este pomenită […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: